No Image Available

Kom

 Auteur: Ferdinand Voskens  Category: Ouders en familie  Publisher: Voskens  ISBN: 9789099599206  Pagina's: 143  Taal: Nederlands
 Beschrijving:

Nadat bij onze zoon Richter een aantal maanden na zijn geboorte een hersentumor werd geconstateerd, hebben wij met enige regelmaat een dagboek bijgehouden op internet om familie en vrienden te informeren over hoe het hem en ons in die dagen verging. Het dagboek eindigt met zijn overlijden in juli 2003. Richter was toen net een jaar oud.
Naar aanleiding van de vele reacties op het dagboek hebben wij gemeend dit stukje van ons persoonlijk leven verder openbaar te maken, met name voor lotgenoten en medisch specialisten die betrokken zijn bij een kind met een levensbedreigende ziekte. We hebben er daarom voor gekozen om naast het dagboek van Richter dit boek te verrijken met een aantal openhartige beschouwingen van hen die bij de behandeling betrokken waren.
Deze bundel bevat geen conclusies en is zonder enige pretentie. Het beschrijft en analyseert slechts ervaringen.
Frederiek en ik dragen dit boek uiteraard op aan ons machtig mooi, lief en dapper mannetje, Richter. Hij was te bijzonder. We houden intens van hem.


 Terug